De weg naar herstel. Ontdek het “Road to Freedom” programma.
Een verkeersongeval kan iemands leven drastisch veranderen. Het laat sporen na, niet alleen fysiek en financieel, maar ook emotioneel heeft het veel impact. Als letselschade-expert heb je ongetwijfeld ervaren hoe ingrijpend de emotionele nasleep van een verkeersongeval kan zijn.
Mijn naam is Sylvia van Rijzingen, expert op het gebied van verkeerstrauma.
In mijn praktijk “Weer vol Vertrouwen de weg op” help ik mensen die kampen met de emotionele gevolgen van een verkeerstrauma. Mensen kunnen te maken krijgen met rijangst, slapeloze nachten, prikkelgevoeligheid,
concentratieproblemen, flashbacks naar het ongeluk tot zelfs
paniekaanvallen toe. Zo’n trauma, veroorzaakt door een
verkeersongeval, kan diepgaande invloed hebben op iemands
leven.
Als specialist op dit gebied begrijp ik als geen ander wat
mensen doormaken na een verkeersongeval. Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om na een verkeersongeval met angst en stress weer de auto in te gaan. Deze kennis en ervaring stelt mij in staat om me, meer dan gemiddeld, in te leven in mijn cliënten. Als eerste practitioner in Nederland, die NLP en EFT met elkaar combineert, ben ik gespecialiseerd in het helpen van mensen die een verkeerstrauma hebben opgelopen. Mijn expertise heeft geleid tot een unieke aanpak, bekend als het “Road to Freedom” programma.
Het Road to Freedom Programma
Dit unieke programma omvat verschillende essentiële stappen om cliënten zo effectief mogelijk te begeleiden:
Stap 1: Initiële online consultatie
Een gratis en vrijblijvend online (zoom-) gesprek van 30 minuten. Tijdens dit gesprek vertellen cliënten hun verhaal en kan ik beoordelen of het programma geschikt is voor hen.
Stap 2: Persoonlijke sessie
Een live sessie in mijn praktijk of in overleg op locatie bij cliënt thuis. Hierbij maak ik gebruik van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en Emotional Freedom Technique (EFT), aangepast aan de situatie van de cliënt. Deze sessie duurt 2 à 3 uur.
Stap 3: Opvolging live sessie
Vier dagen na de live sessie volgt een online (zoom) gesprek om het resultaat van de sessie te bespreken. Hierbij geven cliënten aan weinig tot geen negatieve emoties meer te voelen als ze terugdenken aan het ongeluk wat ze hebben meegemaakt. Anders gezegd, ze hebben het ongeluk verwerkt. Na dit gesprek gaan mensen weer de weg op en geef ik ze tips en tools mee om dit weer op te pakken.
Stap 4: Laatste online gesprek
Na ongeveer 2 weken hebben we een laatste online (zoom) gesprek om het programma af te sluiten.
Tijdens de sessie:
Tijdens de sessies combineer ik Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en de Emotional Freedom Technique (EFT).
Deze innovatieve combinatie helpt cliënten om neurologische verbindingen tussen traumatische gebeurtenissen en de daarbij behorende fysieke en emotionele reacties los te koppelen. Deze aanpak verstoort de traumatische reactie in de hersenen, waardoor de perceptie van de gebeurtenis verandert van iets zwaars en beladen naar iets dat voorbij is. De effectiviteit van het programma wordt niet beperkt door hoe lang geleden het ongeval heeft plaatsgevonden.
Het enige wat nodig is, is een herinnering in de vorm van beelden,
woorden of geluiden die met het incident zijn verbonden.
Met behulp van deze informatie wordt het trauma aangepakt.
Kort én effectief
Dankzij dit unieke programma is er geen lang en zwaar traject nodig om het verkeerstrauma te verwerken.
%
Zeer hoge succesratio
99% van de cliënten ervaart na 1 sessie direct resultaat. Het trauma is verwerkt, waardoor mensen rust, ontspanning en vrijheid ervaren.
Gratis eerste consult
Cliënten kunnen met mij in gesprek en het programma beoordelen zonder financiële verplichtingen.
Ervaringen van cliënten
Antonet had last van angst na een ongeval en beperkte daardoor haar rijgedrag. Ondanks aanvankelijke scepsis bracht de unieke aanpak in het Road to Freedom programma een transformerende verandering teweeg. Antonet rijdt nu zonder angst en beveelt het
programma aan.
Hans had last van nare dromen en triggers na een motorongeluk. Het programma hielp hem de rust en ontspanning te vinden en hij heeft geen last meer van flashbacks naar het ongeluk.
Tijdens een autorit op de snelweg knalde er een automobilist hard achterop haar auto. In de jaren daarna bleef ze last houden van angst en stress tijdens het autorijden. Zonder verwachtingen heeft ze het Road to Freedom programma gevolgd en heeft dit als intensief en bijzonder ervaren. Ze merkte meteen dat er een waas over haar auto-ongeluk lag en rijdt heel ontspannen in haar auto.
Het “Road to Freedom” programma biedt een unieke en effectieve oplossing voor het aanpakken van de emotionele nasleep van verkeerstrauma’s. De innovatieve aanpak, waarin NLP- en EFT-technieken worden gecombineerd, heeft geweldige resultaten opgeleverd.
Hierdoor hervinden cliënten hun zelfvertrouwen en gaan weer vol vertrouwen de weg op. Met een hoog succesratio en positieve getuigenissen van cliënten, is mijn praktijk uitgegroeid tot een plek waar mensen hun trauma na een verkeersongeval kunnen verwerken, zonder dat daar een lang en zwaar traject voor nodig is.
Contra-indicaties of beperkingen voor het Road to Freedom programma: Als mensen geen duidelijke herinnering meer hebben aan het verkeersongeval, is het voor mij niet mogelijk hulp te bieden, aangezien mijn aanpak is gebaseerd op het werken met die specifieke herinnering.
Als iemand al in behandeling is bij een andere coach of therapeut, kan ik geen bijstand verlenen.
De investering voor dit programma is €1497,- incl BTW.
Ook is een sessie op locatie bij cliënt thuis mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.
Mijn praktijk bevindt zich tegenover het Centraal Station van Tilburg, wat voor cliënten makkelijk te bereiken is met het OV.
Wat ik nog graag met je wil delen is
De mentale gevolgen van een verkeersongeval worden vaak onderschat. Doordat er weinig tot geen aandacht voor is, denken mensen dat zij de enige zijn die zich zo voelen. Het tegendeel is waar: uit onderzoek blijkt dat 1 op de 6 mensen angst en stress overhoudt na een verkeersongeval! Vaak zie je ook dat de stress toeneemt naarmate het ongeluk langer geleden is en mensen niet de juiste hulp kunnen vinden.
Lees hier onder het verhaal van Antonet. Zij heeft een ongeluk meegemaakt als bijrijder en naarmate de tijd verstreek werd ze steeds angstiger. Gelukkig zit ze nu weer vol vertrouwen in de auto.
Wanneer ik zelf moest rijden, beperkte ik me slechts tot korte ritjes over bekende wegen, maar ook hier sloop angst in. Ik werd steeds onzekerder en was ervan overtuigd dat de ‘bijna ongeluk situaties’ mij opzochten. Toen ik besefte dat ik bepaalde verkeersituaties uit de weg ging en zocht naar alternatieve routes met weinig verkeer, was dit voor mij reden om hulp te zoeken.
Sylvia gaf aan dat na een kort, uniek traject mijn angst, gekoppeld aan dit verkeerstrauma, voorbij zou zijn. Eerst klonk het voor mij wat zweverig en té mooi om waar te zijn. Desondanks ben ik toch, héél sceptisch, het traject aangegaan. De behandeling was onverwacht heel heftig voor mij, en Sylvia wist door haar manier van werken bij emoties te komen waarvan ik dacht dat ik die allang verwerkt had. Door haar specifieke éénmalige behandeling kan ik nu daadwerkelijk zeggen, dat ik géén angst meer heb in de auto. De situaties die ik op de weg vermeed, durf ik nu met het volste vertrouwen in mezelf weer aan.
Ik kan dit traject aan iedereen aanbevelen die na een verkeerstrauma (klein of groot) weer zonder angst en mét zelfvertrouwen de weg op wil.”
Neem contact op:
Heb je als letselschade-expert vragen over het “Road to Freedom” programma of wil je meer informatie over hoe mijn aanpak jouw cliënten kan helpen? Neem dan gerust contact met mij op! Ik sta klaar om jouw vragen te beantwoorden en samen te kijken hoe we mensen na een verkeersongeval op de beste manier kunnen helpen, zodat ze het ongeluk verwerken en weer vol vertrouwen de weg op gaan.
Voor cliënten die doorverwezen worden, bied ik een gratis en vrijblijvend intakegesprek van 30 minuten aan. Dit gesprek geeft hen de kans om hun verhaal te doen en te ontdekken of mijn programma geschikt voor hen is.
Via onderstaande link kunnen ze zelf heel eenvoudig een gratis intakegesprek plannen.
Ook ben ik bereikbaar via e-mail: sylvia@weervolvertrouwendewegop.nl of telefonisch op: 06-39403741.
Samen zorgen we ervoor dat cliënten het verkeerstrauma kunnen verwerken en hun leven weer op de rit krijgen.