•  Snel en effectief traject
  • Ontspannen achter het stuur
  • Je vrijheid weer terug
  • Ontspannen achter het stuur
  • Snel en effectief traject
  • Je vrijheid weer terug

Wil jij weer vol vertrouwen de weg op?

Neem de eerste stap om je weer een vrijer mens te voelen.

Download mijn gratis e-book “Stressvrij rijden: 3 praktische en bewezen tips om angst en stress na een verkeersongeval te verminderen”.

Triggers na een verkeersongeval

Herken jij dit?

Je hebt een verkeersongeval meegemaakt en de emotionele nasleep ervan blijft je achtervolgen. Die voortdurende angst en stress blijft aanhouden. Je hebt last van klotsende oksels, een bonkend hart en een benauwd gevoel zodra je achter het stuur kruipt. Je herinnert je de tijd voor het ongeluk, toen je je vrij en zelfverzekerd voelde op de weg. Dat is precies hoe je je weer wilt voelen.

Mijn gratis e-book bevat praktische en gemakkelijk te volgen tips die je direct kunt toepassen. Deze tips zorgen ervoor dat je je al wat meer kunt ontspannen in het verkeer. 

 

Mijn naam is Sylvia van Rijzingen, expert in verkeerstrauma’s

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die last hebben van de emotionele nasleep van een verkeerstrauma. In mijn praktijk “Weer Vol Vertrouwen de Weg op”, help ik mensen die te maken hebben met rijangst, slapeloze nachten, flashbacks van het ongeluk en paniekaanvallen. De impact van een verkeersongeval kan zeer groot zijn en het kan je dagelijkse leven aanzienlijk beïnvloeden. Daar weet ik alles van…

Jaren geleden heb ik zelf een auto-ongeluk meegemaakt. Een automobilist vergat te remmen en knalde achterop onze auto. Ik zag het aankomen, zette me schrap en mijn nek ving de klap op.  Naast de whiplash, hield ik er ook veel stress aan over. In het begin remde ik bij ieder stoplicht met bonkend hart, hopend dat anderen op tijd zouden remmen. Dit gevoel hield ik lang vast.

Telkens als ik in de auto stapte was ik bang om weer een ongeluk te krijgen. Dat er andere weggebruikers zijn die niet op zouden letten. Ik vertrouwde niemand meer op de weg.

Daarom kan ik me zó goed voorstellen hoe het is om met veel stress de weg op te gaan of het helemaal niet meer te durven. En ik weet ook hoe heerlijk het is als je die vrijheid van het autorijden zonder angst weer terug hebt.

Het is mijn missie om je te helpen je verkeerstrauma te verwerken zodat je weer vol vertrouwen de weg op gaat!

Te zorgen dat je mentaal weer in balans komt, zonder dat je daar een maandenlang traject voor nodig hebt.

 

Sylvia van Rijzingen
ebook

Download mijn gratis e-book “Stressvrij rijden: 3 praktische en bewezen tips om angst en stress na een verkeersongeval te verminderen”.