Verkeersongevallen: Meer dan een fysieke klap.
Een verkeersongeval is niet alleen een botsing; het laat een diep emotioneel litteken achter dat je dagelijks leven kan beheersen. Slapeloze nachten, flashbacks naar het ongeluk, hartkloppingen bij het deelnemen aan het verkeer, of het vermijden van bepaalde wegen: het zijn slechts enkele voorbeelden van de impact die een verkeersongeval kan hebben op je leven.
Sylvia van Rijzingen: specialist in emotioneel herstel na een verkeersongeval
Ik ben Sylvia van Rijzingen expert in verkeerstrauma en zelf ooit slachtoffer van een verkeersongeval. Ik weet precies wat je doormaakt. De fysieke impact is voelbaar, maar de emotionele wond zit ook diep, en die ervaring heeft me gedreven om het “Road to Freedom” programma te ontwikkelen.
Met meer dan 150 succesvolle behandelingen ben ik dé specialist op dit gebied in Nederland, omdat mensen in slechts één sessie van maximaal 3 uur het ongeluk echt verwerken en weer vol vertrouwen de weg op gaan.
Klanten beoordelen mijn werk gemiddeld met
De klap van het ongeval zit in je hele systeem.
Sinds het ongeluk dat je hebt meegemaakt, heb je veel last van stressreacties. Lichaam en geest werken samen, en de klap die je hebt gehad wordt zowel fysiek als mentaal opgeslagen. Je zenuwstelsel staat sinds het ongeluk “aan” en dat merk je aan alles.
Constante alertheid, nachtmerries, herbelevingen, overgevoeligheid voor geluiden, prikkelbaarheid en moeite met concentreren zijn veel voorkomende klachten.
Dit zijn duidelijk tekenen dat je zenuwstelsel vastzit in een stressreactie, wat moeilijk te doorbreken lijkt. Dit wordt vaak PTSS genoemd, posttraumatische stressstoornis. Ik heb altijd moeite met woorden als stoornis, want je hebt geen stoornis. Je zenuwstelsel is verstoord en dat merk je aan alles!
Het lichaam/zenuwstelsel gaat “aan” en dit is wat mensen dan vaak voelen:
- Verhoogde hartslag
- Snellere ademhaling
- Zweten
- Knoop in je maag
- Druk op je borst
- Brok in je keel
- Spanning door je hele lichaam
Het is daarom cruciaal om je zenuwstelsel te kalmeren, zodat je echt kan herstellen.
Mijn Road to Freedom programma haalt deze spanning en triggers uit je systeem en je zal het ongeluk echt verwerken zodat je je leven kunt oppakken en weer vol vertrouwen de weg op gaat.
Een baanbrekende aanpak: Road to Freedom, snel herstel in slechts één sessie.
Waar traditionele behandelingen en methodes vaak maanden duren, biedt mijn programma binnen één krachtige sessie van maximaal 3 uur een doorbraak. In plaats van te leren omgaan met de angst en stress, richt mijn aanpak zich op het volledig verwerken van het trauma. Hierdoor komen je lichaam en geest tot rust, waardoor de emotionele klachten die je leven nu beheersen, verdwijnen.
Met een unieke combinatie van technieken reset ik de neurologische verbindingen in het brein die het trauma in stand houden.
Het resultaat? 99% van mijn cliënten is na deze sessie verlost van hun rijangst, stress en slapeloze nachten.
Je vraagt je misschien af: “Hoe kan zo’n diepgaand trauma in slechts één sessie worden verwerkt?” Mijn antwoord is simpel: het kan! Zelfs als je daar nu aan twijfelt.
Verzekeringsmaatschappijen, letselschade advocaten en arbeidsdeskundigen met wie ik intensief samenwerk, zien keer op keer dat mensen na mijn programma de emotionele impact van het ongeluk echt hebben verwerkt en daardoor weer vol vertrouwen de weg op gaan.
Snelle traumaverwerking voorkomt dat je blijft hangen in angst en stress
Blijf niet langer vastzitten in angst en stress. Met het Road to Freedom-programma bied ik je een directe, snelle en effectieve oplossing, zodat je je leven weer kunt oppakken. Niemand hoeft maanden met dit gevoel rond te lopen.
Vraag nu een gratis gesprek aan en ontdek hoe ik je kan helpen om weer vol vertrouwen de weg op te gaan.
Kort én effectief
Dankzij dit unieke programma is er geen lang en zwaar traject nodig om het verkeerstrauma te verwerken.
%
Zeer hoge succesratio
99% van de cliënten ervaart na 1 sessie direct resultaat. Het trauma is verwerkt, waardoor mensen rust, ontspanning en vrijheid ervaren.
Gratis eerste consult
Cliënten kunnen met mij in gesprek en het programma beoordelen zonder financiële verplichtingen.
Met het Road to Freedom programma verwerk jij jouw verkeerstrauma, zodat jij:
- Weer ontspannen achter het stuur zit;
- Geen flashbacks meer ervaart;
- Geen slapeloze nachten meer hebt;
- Er niet meer tegenop ziet om auto te rijden;
- Geen last meer hebt van paniekaanvallen en onzekerheid;
- Het ongeluk achter je kunt laten, zodat je weer kunt genieten van het leven.
Plan een gratis intakegesprek
Ben je klaar om weer vol vertrouwen de weg op te gaan? Plan dan een gratis online gesprek van 30 minuten met mij in om jouw situatie te bespreken. Tijdens dit gesprek kijken we wat je hebt meegemaakt en kan ik beoordelen of mijn programma voor jou geschikt is. Ook krijg je direct een aantal waardevolle tips om je al wat rustiger te voelen in het verkeer.
Waarom geen traditionele methoden en therapieën
Het is belangrijk om de klap daadwerkelijk uit je systeem te verwijderen, zodat je lichaam en geest eindelijk tot rust kunnen komen
Veel traditionele behandelingen, zoals bijv. EMDR, richten zich op het verwerken van de beelden van het ongeluk, maar negeren wat misschien wel het belangrijkste is: de klap zelf. Haal je dat er niet uit, dan blijft de spanning in je lijf. Mijn aanpak zorgt ervoor dat de spanning uit je lijf verdwijnt, zodat je zenuwstelsel kalmeert en je echt tot rust komt.
Direct herstel zonder rijlessen
Mensen vragen mij vaak of ik samen met hen de auto in ga om te oefenen. Nee, dat is niet nodig. Je hebt tenslotte je rijbewijs gehaald, dus je kunt rijden. Extra rijlessen richten zich op het verbeteren van rijvaardigheden, het opbouwen van zelfvertrouwen achter het stuur, en het oefenen in specifieke verkeerssituaties. Dit is waardevol, maar niet de kern van wat ik doe.
Na een traumatische ervaring in het verkeer kan het moeilijk zijn om weer achter het stuur te gaan zitten, niet vanwege een gebrek aan vaardigheden, maar vanwege de angst en stress die zijn ontstaan sinds het ongeluk. Dat is waar ik in beeld kom.
Het probleem is niet je rijvaardigheid, maar de angst en stress die je ervaart sinds het ongeluk. Zodra die zijn verwerkt, kun je weer met vertrouwen de weg op.
Vaak begint het herstel bij de huisarts, dan volgen gesprekken met de praktijkondersteuner, en daarna… de eindeloze wachtlijsten. Een moeizaam traject waarin de uitkomst vaak teleurstelt. Uiteindelijk komen mensen bij mij terecht, wanneer ze bijna de hoop hebben opgegeven.
Ervaringen van andere
Tijdens een autorit op de snelweg knalde er een automobilist hard achterop haar auto. In de jaren daarna bleef ze last houden van angst en stress tijdens het autorijden. Zonder verwachtingen heeft ze het Road to Freedom programma gevolgd en heeft dit als intensief en bijzonder ervaren. Ze merkte meteen dat er een waas over haar auto-ongeluk lag en rijdt heel ontspannen in haar auto.
Hans had last van nare dromen en triggers na een motorongeluk. Het programma hielp hem de rust en ontspanning te vinden en hij heeft geen last meer van flashbacks naar het ongeluk.
Antonet had last van angst na een ongeval en beperkte daardoor haar rijgedrag. Ondanks aanvankelijke scepsis bracht de unieke aanpak in het Road to Freedom programma een transformerende verandering teweeg. Antonet rijdt nu zonder angst en beveelt het programma aan.