•  Snel en effectief programma
 • Ontspannen achter het stuur
 • Je vrijheid weer terug
 • Ontspannen achter het stuur
 • Snel en effectief programma
 • Je vrijheid weer terug

Houd een verkeerstrauma jou in z’n greep? Laat dit niet langer je leven beheersen en zorg dat jij je vrijheid op de weg weer terugkrijgt. Ontdek het Road to Freedom programma: 95% heeft in slechts één sessie het ongeluk verwerkt!

In mijn korte en unieke programma help ik jou het verkeersongeval wat je hebt meegemaakt te verwerken, zodat je weer vol vertrouwen de weg op gaat en het ongeluk echt achter je kunt laten. 

 

Je hebt een ongeluk meegemaakt en merkt dat je er emotioneel nog veel last van hebt. Je voelt meer stress en spanning in je hoofd en lijf. Je had gedacht en gehoopt dat het weer vanzelf over zou gaan. Je slaapt slechter,  je hebt last van flashbacks naar het ongeluk en je merkt dat je niet meer dezelfde persoon bent als voorheen. Je voelt een knoop in je maag als je achter het stuur gaat zitten. Vooral als je de weg op gaat merk je dat het anders is dan voor het ongeluk. Het gemak en de ontspanning waarmee je voorheen de auto pakte is weg. Je ervaart angst en gaat bepaalde verkeerssituaties uit de weg. Je neemt bijvoorbeeld alternatieve routes om maar geen snelweg te hoeven rijden. Of je rijdt helemaal geen auto meer. Super zonde, want zo hoeft het niet te zijn.

Je bent nu op een punt gekomen dat je voelt dat er iets moet veranderen. Je wilt je weer vrij voelen en zonder spanning de weg op gaan, maar je hebt geen idee hoe.

Mijn Road to Freedom programma is een uniek en kort programma voor mensen die last hebben van de emotionele impact van een verkeersongeval.
Hierbij is 95% van de mensen binnen één sessie verlost van hun verkeerstrauma. En ja, zelfs als je sceptisch bent, kan ik je verzekeren dat dit programma werkt!

Nu hoor ik je zeggen: “Ja hoor, in één sessie, dat kan nooit!”

Je wilt weer ontspannen de weg op en kunnen genieten van autorijden.

Tegelijkertijd is er dat stemmetje in je hoofd dat zegt: “Kan dat wel in 1 sessie?” “Dat klinkt echt te mooi om waar te zijn”

En zo zitten er vast nog 328 belemmerende overtuigingen in je hoofd die je in de weg zitten. (leuke woordspeling )

Werkt het ook voor mij?

Moet ik dan urenlang over het ongeluk praten?

Ik ben bang voor verandering. Misschien is het beter om gewoon vast te houden aan hoe het nu is. 

Ik zou dit zelf moeten kunnen oplossen. 

ontspannen autorijden

Aan de andere kant weet je dat dit niet vanzelf overgaat…

En je wilt ook de kans niet missen om straks echt verlost te zijn van dit verschrikkelijke gevoel.

Je hebt de ervaringen en verhalen van de mensen die mijn programma al gevolgd hebben gelezen. Je denkt “Ik wil ook weer vol vertrouwen de weg op en ontspannen achter het stuur zitten”. Je weet en voelt aan alles dat dit het moment is. Maar waar je geen zin in hebt zijn urenlange gesprekken of dat je een maandenlang traject moeten volgen…

Wist je dat er jaarlijks ruim 400.000 mensen betrokken raken bij een verkeersongeval?

Hiervan ervaart 12% van de mensen emotionele klachten. Dat zijn bijna 50.000 mensen per jaar! Er is dus echt geen reden om je te schamen als je symptomen ervaart, zoals rijangst, slapeloosheid, flashbacks van het ongeval, prikkelgevoeligheid of paniekaanvallen. Het is belangrijk om deze klachten serieus te nemen en passende hulp te zoeken. Hoe langer je wacht, hoe ernstiger de klachten kunnen worden.

Vaak vergelijk ik dit met een gebroken been: zou je daarmee naar het ziekenhuis gaan en behandeling zoeken of zou je er gewoon mee blijven rondlopen? Deze vraag kan ik eenvoudig beantwoorden. Er is werkelijk niemand die niet om hulp vraagt bij een gebroken been. Waarom dan wel als je merkt dat je mentale klachten hebt? Juist deze klachten zorgen vaak voor veel stress en bemoeilijken het herstelproces van zowel je geest als je lichaam.

Want hoe zou het voor je zijn als je weer met plezier de weg op gaat? Zonder nadenken de auto pakt en overal naartoe rijdt. Niet meer afhankelijk zijn van anderen. Je weer de vrijheid ervaart die je ook had voor het ongeluk. En dat allemaal in slecht één sessie. Dat klinkt toch fantastisch!

Je weet waar je nu staat en hoe je je voelt. Je wilt weer de weg op zonder die knoop in je maag. Je weer vrij voelen en zelfverzekerd de weg op gaan.

Je hebt 2 keuzes:

Q

De situatie laten zoals die is en hopen dat dit gevoel vanzelf overgaat. Diep van binnen weet je dat die kans niet heel groot is.

R

Je stapt uit die twijfel en gunt jezelf dit programma. Hoe fantastisch is straks het gevoel dat je bevrijd bent van die ballast die je nu met je mee draagt. Dat je weer vol vertrouwen de weg op zult gaan. Dit is je kans!

Zij gaan “weer vol vertrouwen de weg op”:



19 jaar geleden was Daniëlle betrokken bij een kop-staart botsing, waardoor ze jaren last heeft gehad van angst en stress in de auto. Ontdek hoe haar leven veranderde na het volgen van het Road to Freedom programma. Luister hier naar haar verhaal:   

Ontzettend waardevol!! Ik ging er sceptisch in, maar na een intensieve sessie met Sylvia voelde ik mij zo anders. Alsof er een last van mijn schouders was gevallen. Ik kan weer met vertrouwen met de auto op vakantie aankomende week!

Natasja van de Haar

Mijn naam is Hans en ik heb een tijdje geleden een val gemaakt met mijn motor, waarbij ik mijn schouder gebroken heb.

In mijn dromen en bij vlagen overdag bij het zien van motoren, kwam dit moment weer boven waarbij ik me uiterst onplezierig voelde.

Ik heb daarom besloten om Road to Freedom bij Sylvia te volgen.

Tijdens de sessie voelde ik dat mijn ademhaling die bij aanvang vrij hoog zat,naar mijn buik zakte en ik kreeg een rustgevend gevoel.

Nu 1 week na de sessie, word ik niet meer getriggerd door akelige dromen en voorbij razende motoren en voel ik geen lading meer bij de gebeurtenis. Ik kan iedereen die last heeft van angst en stress na een ongeluk een sessie bij “Weer Vol Vertrouwen de Weg op” aanbevelen!

Hans

5 jaar geleden reed ik op de snelweg waar het verkeer vrij onverwachts stil kwam te staan. Degene die achter me reed zag dit blijkbaar niet en knalde met hoge snelheid op mijn auto en lanceerde me een meter of 40 verderop. Na de vele fysieke ongemakken bleef ik een angst houden voor verkeer wat achter me reed. Met angstvallig in mijn achteruitkijkspiegel kijken, woedend zijn op bumperklevers en nooit echt ontspannen rijdend tot gevolg.

Vorige week ben ik bij Sylvia geweest die zei dat ze deze problemen bij mij weg zou kunnen halen. Zonder verwachtingen en met een instelling van baat het niet dan schaadt het niet ben ik naar haar toe gegaan en heb de sessie gevolgd. Die heb ik als bijzonder en intensief ervaren. Toen we klaar waren leek het alsof er een waas over mijn auto-ongeluk lag als ik er aan dacht.

Wat me opviel was dat ik bij het naar huis rijden heel ontspannen in mijn auto zat. En de dagen erna niet meer de focus legde op het verkeer achter me. En dat in een tijd van nog geen drie uurtjes!

Kathy

Hi! Ik ben Sylvia van Rijzingen, expert in verkeerstrauma’s

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die last hebben van de emotionele nasleep van een verkeerstrauma. In mijn praktijk “Weer Vol Vertrouwen de Weg op”, ondersteun ik mensen die te maken hebben met rijangst, slapeloze nachten, flashbacks van het ongeluk en paniekaanvallen. De impact van een verkeersongeval kan zeer groot zijn en het kan je dagelijkse leven aanzienlijk beïnvloeden.

Mijn auto-ongeluk

Jaren geleden veranderde een auto-ongeluk mijn leven. Een automobilist vergat te remmen en knalde achter op onze auto. Ik zag het aankomen, zette me schrap en mijn nek ving de klap op. Naast de fysieke gevolgen, had ik langdurig last van angst en stress. In het begin remde ik bij elk stoplicht met bonzend hart, hopend dat anderen op tijd zouden remmen. Dit gevoel hield ik lang vast. 

Inspiratie voor Road to Freedom

Uiteindelijk is het me gelukt weer ontspannen te gaan autorijden. Ik vond mijn weg naar herstel en vrijheid. Jammer alleen dat dit pas zo laat op mijn pad kwam. Daarom gun ik jou dat je veel eerder van de gevolgen van je trauma afkomt. Deze gedachte heeft geleid tot het Road to Freedom programma. Een zeer effectief programma waarbij 95% van mijn cliënten verlost is van hun trauma in slechts één sessie! (en dit is voor jou ook mogelijk)

In mijn praktijk werk ik nauw samen met letselschade advocaten, arbeidsdeskundigen en verzekeraars. Deze samenwerking benadrukt het belang dat ook zij hechten aan een snelle en effectieve aanpak van verkeerstrauma’s en het bevorderen van herstel en vrijheid voor mijn cliënten. 

Sylvia

Met het Road to Freedom programma verwerk jij jouw verkeerstrauma, zodat jij:

 • weer ontspannen achter het stuur zit;
 • geen flashbacks meer ervaart;
 • geen slapeloze nachten meer hebt;
 • er niet meer tegenop ziet om auto te rijden;
 • geen last meer hebt van paniekaanvallen en onzekerheid;
 • het ongeluk achter je kunt laten, zodat je weer kunt genieten van het leven. 

Jouw Road to Freedom, zodat je binnenkort weer vol vertrouwen de weg op gaat.

De investering is €997,- bij betaling in een keer. Je kunt ook in 2 termijnen betalen van ieder €537,-.

Zij gaan “weer vol vertrouwen de weg op”:



Ik voel me rustig en heb veel meer zelfvertrouwen tijdens het autorijden.

Antonet

Ik voel me vrij, ontspannen en een enorme rust. Ik had nooit verwacht dat ik me ooit zo zou voelen, dit is voor mij een wonder.

Cynthia

Het Road to Freedom programma bestaat uit:

 • Telefoon/zoomgesprek. We bespreken jouw situatie en jouw grootste uitdagingen na het verkeersongeval. Dit gesprek duurt maximaal 30 minuten.
 • Live sessie bij mij in de praktijk (max. 3 uur).  Ook is een sessie op locatie mogelijk. Tijdens deze sessie verwerken we jouw ongeluk. We gaan niet samen de auto in, maar blijven in mijn praktijk. We resetten je brein, zodat je niet meer herinnert wordt aan het ongeluk.  Na de sessie geeft 95% van de mensen aan verlost te zijn van hun verkeerstrauma. Ze hebben het ongeluk verwerkt. Ook als je dit niet gelooft!

Investering €997,- bij betaling in een keer.
Je kunt ook in 2 termijnen betalen van ieder €537,-.

Wacht niet langer en ervaar weer het gevoel van vrijheid!

Veelgestelde vragen

Gaan we tijdens de sessie autorijden?

Nee, we blijven tijdens de sessie in mijn praktijk en gaan geen autorijden. Ik hoef je niet te leren autorijden, want dat kun je.  De angst en stress is ontstaan door het ongeluk wat je hebt meegemaakt en dat gaan we verwerken. Na de sessie wordt je niet meer herinnert aan het ongeluk en ga je weer ontspannen de weg op. 

Gaan we na de sessie samen de weg op?

Nee, we gaan niet samen de weg op. Het kan zijn dat je al jaren geen auto meer hebt gereden of bijvoorbeeld geen snelweg. Dan is mijn advies om een aantal rijlessen te volgen om het gevoel van autorijden weer terug te krijgen. 

Moet ik over mijn ongeluk vertellen?

Ja, om het traject te laten slagen is het belangrijk dat je mij vertelt wat er gebeurd is. Daarom ga je tijdens de sessie bij mij in de praktijk vertellen over jouw ongeluk.

Waar vindt de sessie plaats?

Bij mij in de praktijk in Goirle.

Kan ik een afspraak maken voor een sessie bij mij thuis?

In sommige situaties is het voor iemand niet mogelijk naar mijn praktijk te komen. Dan kunnen we in overleg een afspraak maken bij jou thuis.

Ik heb eerder hulp gezocht voor mijn rijangst, maar dat heeft niet voldoende geholpen. Kan dit traject mij verder helpen?

 Ja, doormiddel van dit traject ga jij je rijangst na een verkeersongeval verwerken. Om een goed beeld te krijgen van jouw situatie gaan we eerst tijdens een gesprek bespreken wat er is gebeurd en welke hulp jij hebt gehad in het verleden. Bij voorkeur hebben we dit gesprek via zoom, omdat we dan echt contact kunnen maken en ik je beter kan helpen. 

Komt het voor dat iemand een tweede sessie nodig heeft?

Soms (5% ) komt het voor dat iemand een tweede sessie nodig heeft.  Als blijkt er dat een tweede sessie nodig is, dan zit deze bij het Road to Freedom traject. De tweede sessie vindt dan na 2 weken plaats.